5 výhod použitia kávových podov


Použitie kávových podov je zvyčajne rýchlejšie a jednoduchšie ako tradičné spôsoby prípravy kávy, ako je mletie kávy a použitie filtra. Stačí len vložiť pod do kávovaru a stlačiť tlačidlo. Sú vhodné pre ľudí, ktorí majú málo času alebo nechcú stráviť veľa času prípravou kávy, napríklad v rámci rýchlej prípravy rána pred odchodom do práce.
2. Čistota
Pri použití podov je menej neporiadku ako pri mletí kávy a čistení kávovaru po každom použití. Pody sa zvyčajne jednoducho vyhadzujú a nie je potrebné pravidelne čistiť filtre. Dokonca sú už aj kompostovateľné pody, tak si môžeme vychutnávať našu kávu a zároveň byť ekologicky.
3. Kvalita
Kávové pody často zaručujú konzistentnú kvalitu kávy, pretože sú presne dávkované a môžu byť vyrobené s konzistentným obsahom kávy.
4. Bez plytvania
S kávovými podmi je menej pravdepodobné, že sa kávou plytvá, pretože sú presne dávkované a nie je potrebné merať jej správne množstvo.
5. Menšia potreba vybavenia
Nepotrebujete kávový mlynček alebo iné špeciálne vybavenie na prípravu kávy. Stačí len kávovar kompatibilný s používanými podmi.
A tie naše, od Franco caffe, v sebe ukrývajú nielen kvalitnú kávu v bio kvalite, ale ich balenie zabezpečí, že si vašu kávičku vychutnáte vždy čerstvú.
